rodfræsning.nu tilbyder alle former for arbejde lige fra træfældning over rodfræsning til kloakarbejde, anlæg af haver og plantning af træer og buske. Anders Jørgensen er desuden autoriseret kloakmester.

Efter rodfræsning


Når træet er fældet og både stub og rødder fjernet med vores effektive rodfræser, er området klar til noget nyt. Hvis der skal plantes igen, kan vi med vores kraftige rodfræser faktisk rodfræse helt ned til 45 cm under niveau og efterlade jorden klar til nyplantning.

VI hjælper også gerne med både råd og konkret arbejde til nyplantning af træer og buske eller anlæg af fx græsplæne eller anden belægning.

Anlægsarbejde og belægninger


anders jørgensen har udover rodfræsning,nu også entreprenørvirksomheden anders jørgensen aps, som udfører anlægsopgaver og jordarbejde i hele Nordsjælland. anders jørgensen aps løser en bred vifte af opgaver for både private og virksomheder. Det er alt lige fra gravearbejde, kloakarbejde og etablering af omfangsdræn over etablering af indkørsler og parkeringspladser til hele haveanlæg komplet med forskellige belægninger og beplantninger.

Anders Jørgensen er autoriseret kloakmester.

Læs mere på andersjørgensen.com

Kontakt rodfræsning.nu, når det passer dig


anders jørgensen
Ring mellem 16 - 22:
28 90 68 21

Daniel
Ring mellem 8 - 16:
29 43 68 21

 

anders jørgensen aps | rodfræsning.nu | 28 90 68 21 | kontakt.anders@gmail.com