Trætræt? Så ring til Anders hos rodfræsning.nu! Vi udfører træfældning overalt med professionelt udstyr og sikkerhed i top

Træfældning før rodfræsning


Har man ikke selv mod på det, tilbyder anders jørgensen naturligvis også træfældning og efterfølgende både oprydning, flisning og rodfræsning. Så er området helt klar til fx nyplantning af et erstatningstræ eller anden form for beplantning.

Vi har stort erfaring med træfældning af både almindelige træer og såkaldte problemtræer, som kræver både erfaring og det rette udstyr. Vi sætter altid sikkerheden og trygheden i højsædet, når vi fælder træer, og er naturligvis fuldt forsikrede (men har aldrig haft brug for det!).

 

Oprydning og bortkørsel


Som en naturlig del af vores service rydder vi selvfølgelig altid helt op efter os. Nogle ønsker bare at komme af med  træ og grene, og så sørger vi gerne for bortkørsel. Andre vil gerne have træet til brænde og fx grenene til flis som bunddække andre steder i haven, og det klarer vi også uden problemer; vi har professionelt udstyr til både at producere træflis og til at flække brændet.

Kontakt rodfræsning.nu, når det passer dig


anders jørgensen
Ring mellem 16 - 22:
28 90 68 21

Daniel
Ring mellem 8 - 16:
29 43 68 21

 

anders jørgensen aps | rodfræsning.nu | 28 90 68 21 | kontakt.anders@gmail.com